Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

Erdek Triathlona hazır…

Erdek Triathlona hazır…

İlçede düzenlenecek Dünya Üniversiteler Arası Triathlon Şampiyonası için gerekli tüm hazırlıklar tamamlandı

4-5 Ağustos 2012 tarihleri arasında gerçekleşecek Dünya Üniversiteler Arası Triatlon Şampiyonası için ilçenin meydan, cadde ve sokakları Erdek Belediyesi tarafından afişlerle donatıldı.
5 Ağustos Pazar günü Cumhuriyet Meydanında başlayıp yine bu meydanda son bulacağı duyurulan afişli ilanlarla, Dünya Üniversiteler Arası Triatlon Şampiyonasına katılacak sporcular, yüzme, bisiklet ve atletizm dallarında birbirleriyle yarışacaklar.
Koşu parkurunun Cumhuriyet alanında son bulmasının ardından, düzenlenecek ödül töreninde ilk üç dereceyi giren sporculara ödülleri dağıtılıcak.
Bu arada, Triatlon yarışmasının, yüzme kategorisinde sporcuların olumsuz etkilenmemesi için yarışların yapılacağı 5 Ağustos Pazar günü Erdek Feribot İskelesinden saat 11.00`de yapılması gereken Erdek-Avşa feribot seferinin iptal edilirken, Avşa`dan hareket ederek Erdek Feribot İskelesine saat 09.00`da ulaşan Avşa-Erdek deniz hattı araç ve yolcu taşımacılığı yapan feribotun ise Erdek iskelesine yarım saat erken ulaşacağı açıklandı.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli